Nyári táborok 2024

Elindult a jelentkezés Majorbéli Kaláka és Kis Majorgazda táborainkba!

Kaláka táboraink mellett idén is meghirdetjük az egykori majorbéli hagyományos állattartásra és életmódra alapozott Kis Majorgazda táborainkat. Aki lemaradna az „állatos” táborról, ne csüggedjen, mert a Kalákás hetek tematikája is megújul és minden táborhéten lesz olyan foglalkozás, ami kapcsolódik állatparkunk lakóihoz. A korábbiakhoz hasonlóan idén is a játékos hagyományőrző foglalkozásokra, népi játékokra, kézműveskedésre és élménygazdaságunkban eltöltött minőségi időre, illetve állatparkunk lakóira helyezzük a hangsúlyt.

 

Ennek megfelelően táboridőpontjaink az alábbiak:
Kis Majorgazda 1. turnus: június 24-28.
Majorbéli Kaláka 2.turnus: július 1-5.
Kis Majorgazda 3. turnus: július 8-12.
Majorbéli Kaláka 4. turnus: július 15-19.
Kis Majorgazda 5. turnus: július 29- augusztus 2.
Majorbéli Kaláka 6. turnus: augusztus 5-9.

Ötnapos táborainkba hétfőtől péntekig, 7:30-tól 16:30–ig fogadjuk a kicsiket.
A foglalkozások 9:00-tól 15:00-ig tartanak.
A Kaláka táborokba 28, a Kis Majorgazda táborokba 22 főt várunk.
A részvételt elsősorban 7-12 éves gyerekek részére ajánljuk.

Táborok díja:
Majorbéli Kaláka: 25 000 Ft/fő/hét + Ebéd: ár egyeztetés alatt
Kis Majorgazda: 28 000 Ft/fő/hét + Ebéd: ár egyeztetés alatt

Testvérkedvezmény (minden résztvevő gyermekre érvényesíthető) vagy Nagycsaládos kedvezmény (NOE kártya felmutatásával): 10%/fő/nap
A tábordíj befizetése első nap reggel a beiratkozásnál történik.

Étkezés: Ebédre a meleg étkezés lehetőségét biztosítjuk, kifejezetten gyerekbarát menüvel, melyet a tavalyi évhez hasonlóan a majorban fogyasztunk el. A menüt a tábor előtt 2 héttel kiküldjük a regisztráltak részére.

A várhatóan idén is nagyszámú jelentkezés miatt egy gyermeket maximum két táborra regisztrálunk. Jelentkezni csak teljes táborhétre lehet!
A Kis Majorgazda tábor férőhelyei korlátozottak, ezért egy gyermek csak egy Majorgazda táborhétre regisztrálhat!

 

FONTOS!:

A mai naptól (2024.02.28.) fogadjuk a jelentkezéseket elektronikus úton a lehmann.agnes@mmgm.hu címen. Regisztrálni név, életkor és szülői elérhetőség (e-mail cím, telefonszám) megadásával lehetséges. Feltétel a fenti adatok teljeskörű megadása!

Minden évben kiemelten figyelünk a sorrendiség betartására, ennek érdekében szűkítjük a jelentkezési felületek számát! Ez idén kizárólag a lehmann.agnes@mmgm.hu e-mail címen lehetséges! A más e-mail címre vagy telefonos úton érkezett jelentkezések esetében nem tudjuk garantálni a sorrendiséget! Ezzel kapcsolatban köszönjük a megértést!

Felhívjuk figyelmüket, hogy táborba való jelentkezéssel egyúttal hozzájárulásukat teszik ahhoz, hogy gyermekükről a tábor programjai során fénykép-és videófelvétel készüljön! Ezen fényképeket a Georgikon Majortörténeti Kiállítóhely, mint adatkezelő az intézmény hivatalos honlapján (www.elmenygazdasag.hu), Facebook oldalán (https://www.facebook.com/Georgikon.Major), Youtube oldalán (https://www.youtube.com/channel/UCkZBGl-cibdEH7Rv59hQalQ) illetve kiadványaiban, az intézmény népszerűsítésével kapcsolatos tájékoztató anyagaiban történő megjelenítéséhez felhasználhatja.


Szeretettel várjuk idén is a jelentkezéseket:

Lehmann Ágnes múzeumpedagógus
Fodor Anna múzeumpedagógus
Rajnai Virág Éva kiállítóhely-vezető


Vissza a nyitóoldalra
Akadálymentes verzió